Sunday, August 28, 2011

Kad Raya Dah Sampai Ke?

Salam Ramadhan, Salam Syawal, Salam Kemerdekaan. Ramadhan Diinsafi, Syawal Dirai, Kemerdekaan Dihayati.

edisi kad raya copy

Setelah hampir 7 dekad aku tak menghantar kad raya (#oktipujek), purnama kali ni aku dengan rasa tak malu dan biadapnye telah menghantar kad raya kepada sesiapa yg meminati aku. HAHA bajetnya ayat kau Lann! cam lahanat! Bukan-bukan, tahun ni aku baru aktif nak berblogging (newbie), dan aku tengok ramai la pulak blogger bagi kad raya kan. So aku pun nak jadi blogger yg bg kad raya (rase cam cool je hekk?), lantas pada minggu lepas, lepas sahur, lepas minum air kho kho kho holickss aku pun terfikir nak hantor dua tiga keping kad raya. (aku memang sahur minum air kho kho kho holickss ok. jangan nak nganjing aku. tampo satg) sebut kho~ kho~ kho~ dengan kahak di mulut untuk mendapatkan effect 3D.

Kad Raya   Duit Raya

Persediaan menyiapkan Kad Raya dari Aslann As | One Step Forward. Sentiasa selangkah kehadapan.

Wahh kemain, AOSF dan ade tagline baru ‘Sentiasa Selangkah Ke Hadapan’ HAHA. OKlah kat sini aku senaraikan penerima-penerima kad raya dari aku. Hehe. Thanks sebab sudi menerima kad raya dari bloggerboy picisan yang hina ini. LOL.

Penerima Alamat
1. Andy Sahlam Tawau, Sabah.
2. Taufiq Helios Bagan Serai, Perak.
3. Nisa Kay Temerloh, Pahang
4. Diana ToinkToink Klang, Selangor.
5. Amni Syafiqah Mukhtar Arau, Perlis.
6. Rosyanie Mohd Yusop Dabong, Kelantan.
7. NaLutdi n'iA Petaling Jaya, Selangor.
8. Farrah Yong Fauzi Hulu Langat, Selangor.
9. Nor Fatiah Yadz Muar, Johor.
10. Nurul Liyana Zakaria Ajil, Terengganu.
11. Rien Rose Batu Caves, Selangor.
12. Eddie Triggy Kuala Terengganu, Terengganu.
13. Muhamad Sufian Zainal Abidin Gemas, Negeri Sembilan.
14. Admiral Hafiz Alor Gajah, Melaka.
15. Faizal Freidley Kota Bharu, Kelantan.
16. Zamir Zanon Batu Caves, Selangor.
17. Imamuddin Idrus Kuantan, Pahang.
18. Syed Hakim Al-Yahya Temerloh, Pahang.
19. Nick Eima Pasir Mas, Kelantan.
20. Munira Sajuti Shah Alam, Selangor.
21. Mohd Azizan Hassin Kuala Terengganu, Terengganu.
22. Mohd Lutfi Mohd Lizam Kajang, Selangor.
23. Faizal Harnis Segamat, Johor.
24. Tengku Nizam Batu Caves, Selangor.
25. Tieka Ika Tampoi, Johor.
26. Faris Syazwan Cheras, Selangor.
27. Fariera Hasanz Cheras, Selangor.
28. Amizah Awang Bagan Serai, Perak.
29. Siti Atikah Shah Alam, Selangor.
30. Bro Framestone Behrang Stesyen, Perak.
31. Afifah Alias Keramat, Kuala Lumpur.
32. Aliff Radzi Kangar, Perlis.
33. Ahmad Zaki Luthfi Kemaman, Terengganu.
34. Mohd Khairi Khadzir Batu Pahat, Selangor.
35. Muhd Nazim Nasri Cheras, Kuala Lumpur.
36. Nur Syahirah Yahyanuddin Pasir Gudang, Johor.
37. Muhamad Yusuf Rosli Gemas, Negeri Sembilan.
38. Hafizuddin Husain Batu Caves, Selangor.
39. Shahrul Amri Saidin Changlun, Kedah.
40. Mohd Zulfadhli Ipoh, Perak.
41. Osman Yusoef Batu Pahat, Johor.
42. Heziqa Yoo Rawang, Selangor.
43. Kunci Locker Ledang, Johor.
44. Muhammad Firdaus Bin Abdul Halim Bin Hj Saad Bagan Serai, Perak.

OK! Fuhhhh! Penat aku taip sesatu, tak kira aku potong ucapan kad raya tu, then tampal kat kad raya, tampal setem. Nampaknya proses pemberian kad raya telah mengajar aku nilai-nilai kesabaran, ketekunan dan kegigihan serta kegagahan yg tiada tolok penyukatnya lagi! Tapi ape yg penting? Kerjasama. Ya salah, yg penting kene ikhlas ^^,.

Ade yg claimed dah sampai, dan tak kurang yg kata tak sampai lagi. Tapi sesungguhnya aku memang dah post mengikut alamat yg korang dah bagi. Mungkin lambat sikit kot sampai atau Posmen dah kebas kad raya korang tu dulu sebab ada duit raya dalam tu! HAHAAA *gelak zizan*

Fullscreen capture 8292011 23916 PM.bmp

Antara penerima-penerima yg telah menerima Kad Raya + Duit Raya dari AOSF | Sentiasa Selangkah Ke Hadapan. HAHAAA *gelak zizan*

OK sape yg masih tak terima kad raya aku tu, harap bersabar la eh. Hehe. Paling lewat pun Raya Haji la kot sampai. Dikesempitan ini, aku nak ucap Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Tak Berapa Nak Batin. Aslann As dan seluruh crew AOSF (crew lah sangatt~) menyusun 10 jari tangan yg masih belum potong kuku, dan 10 jari kaki yg berbau….downy 4X, dengan rendah dirinya (walaupun aku tinggi menggalah tetap nak rendah jugak) memohon ampun dan maaf andai sepanjang aku berblogging ada yg terasa hati ke, terasa kulit ke, terasa nak terberak ke bace entry aku dan terasa terasa yg lain, aku mohon maaf banyak-banyak. Kite settle kat dunia je k. ^^, Selamat Hari Raya Lisa! Selamat Hari Raya Fazura! Selamat Hari Raya Neelofa! Maaf Batin dan Batin. LOL.

Fullscreen capture 8282011 114802 AM.bmp - Copy

Ucapan dari Neelofa. Selamat Hari Raya jugak awak! Lots of love.love.love.love too! Maaf Batin & Batin. Muahh. Muahhh. Muahhhhh. :3

Erk. Karang tak cukup pulak puasa aku 29 Hari ni kang. Istirghfar Lann. Istirghfar. Astargfirullahalazemm2. =.=”. Selamat Berhari Raya dan Salam Kemerdekaan Semuaaa! ^^

Ramadhan Diinsafi, Syawal Dirai, Kemerdekaan Dihayati.

Orang cantik hensem like :D

13 comments:

Eyda Syahida said... Best Blogger Tips

whoaaa.. jeles2.. nak jugakk nak jugakk!! *hentak2 kaki*

EYFAalias said... Best Blogger Tips

Terima kasih kasi kad and duit raya! ehehhee

mahirahnazlim said... Best Blogger Tips

tak sampai WP Labuan pon lan ? haha
raya thn depan kau buat lagi eh aku nak haha

Dauspozi said... Best Blogger Tips

Untunglah sape dapat kad raya daripada bang Lann... Aku tak dapat pun!! #terjunKBMall

Btw,

Neelofa tak lawa pun.. kbai

@taufiqhelios said... Best Blogger Tips

hahaha.. duit raya macam lanhanat...hahaha

SyazwanSarawak said... Best Blogger Tips

k

muhamadsufian89 said... Best Blogger Tips

yess2 ada nama aku kat atas ni. mekasih ye lann bagi kad raya walaupun aku yg tak malu mintak. haha. jangan lupa kirim salam kat neelofa tau. hihi

selamat hari raya ye lan. :)

munira sajuti said... Best Blogger Tips

okay aku xdapat lagi. memang laa, bagi alamat umah sewa, aku skang kat kampung. HAHA xklaka -,-

eton said... Best Blogger Tips

waa... bestnya dapat kad raya dr tuan blog ni.. hehehe.. selamat hari raya maaf zahir dan batin... :)

solomolo said... Best Blogger Tips

- ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

- Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

Takashi Manganji said... Best Blogger Tips

TQ lan..siap ader duit rayer agy..aq nk p beli barang kt mydin..arap2 cashier trime la duit tu...hahaha

~Salam Aidilfitri..Maaf zahir batin..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips

lann..dh sampai dh kad raya tu ... tp knape dlm snarai kt atas ni Batu Pahat, SELANGOR??? bukan ke pelik tu?

zool said... Best Blogger Tips

pergh siap bagi duit raya RM10 tu. kaya..kaya....

Cerita Mengigit Jari Kaki