Sunday, July 31, 2011

12.59PM 4 Ditangkap Tak Puasa, 7 Yang Lain Bersubahat

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan!

Hari ni 1 Ramadhan 1432H, hari pertama seluruh umat Islam yg sempurna syarat menjalani Ibadah Puasa.
Tapi sekarang jam lebih kurang 12.59PM, aku dapat tangkap beberapa orang yang kantoi tak puasa. Tak taulah sengaja ke tak, bersebab ke tak. Mostly blogger femes!! Haihhh. Tengoklah cemana diorang kantoi ea.

Dahsyat kan! Kenyang sangat IEB tu sampai bersyukur pun silap, jadi AlhMamdulillah kan instead Alhamdulillah. =.=" Tapi takpelah kan, pompuan banyak sebab tak pose, tapi ade 3 ekor jantan kat situ pun tak pose jugak pehal? #tibeemo. Kemain Kirin makan roti telor kan, potong teloq hang baru tau. Budak kecik Syazwan plak sesuka suki je koreng hidung. Eleh comel lettew. Comel lettew??
Suspek terakhir tu, Aquino Vistrada Tomas, emm ni nama je nampak macam bukan Islam ni. Takpelah, abaikan die. HAHA.

Setakat ni 12.49PM, mungkin kalau sampai petang ramai lagi yang kantoi. *@^^%@^$@!! (carutan versi bulan ramadhan XD). Gegurau je. Okbyeee. Selamat berpuasa korang!! XP
Orang cantik hensem like :D

22 comments:

Isteri Encek Bard said... Best Blogger Tips

HAIP, HAIP.... TAK BAIK TAU... SENDAWA KEFCI LAMA TADI PUNYER LAH.. MIAHAHAHHAHAHAHA

~Kirin Selama Perak~ said... Best Blogger Tips

tanjat boboi !!!
:D

AesyaZealous said... Best Blogger Tips

haha.. korang ni..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips

yg like tu pun same jgk ek?hahahaha

Nyamuk Terbang said... Best Blogger Tips

aiyaaa.....yg subahat tue byk

SyazwanSarawak said... Best Blogger Tips

comel kepala hotak ko~ haha

AlongUsop said... Best Blogger Tips

hoahahahahahahah!!!!

kantoi blakoww!!!

*aku pon tetibe je lapar tadi.. tup2 terniat nak g makan.. seb baik ingat lagi tgh pose... hahaha.. :P

ecahmiaishika said... Best Blogger Tips

abg lan..isk ..sengal......up kan name nor aisyah zainal ea.hahaha~~~like

shazleenhairuddins said... Best Blogger Tips

haha.kantoi semuenyee.kui3 ;p

JAIP said... Best Blogger Tips

Pihak saya akan membuat laporan tentang anda yang tidak menghormati bulan Ramadhan dan menjadikan entry ini sebagai bahan bukti untuk mendakwa encik

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips

haiyooookkkk... JAIP dh masuk .. ko kne dakwa sekali ke lann?

fida said... Best Blogger Tips

wahh ramai yg bersubahat tu. :O

haishh. ksp roti teloq ha. haha..

:)

Pejuang Kesenian Extreme said... Best Blogger Tips

Kesian org yang like tu..
Abis kena tuduh tak pose...haha

kaizen said... Best Blogger Tips

xde keje jer sumer.. kat twitter pon same....

yad'z said... Best Blogger Tips

hahhaha... kua suke kannn.. suke buat aku ketawa kan... kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pihak kami akan tangkap suspek di atas , terima kasih atas pertolongan incik Aslann ..

JPJ said... Best Blogger Tips

Pihak kami akan tangkap suspek di atas , terima kasih atas pertolongan incik Aslann ..

eyna lollipop said... Best Blogger Tips

hehe.. lawak...
ingtkn btol2 la tadi.. :)

saiazuan said... Best Blogger Tips

#LOL

nelly said... Best Blogger Tips

haha ..kantoi !!
:D

Puteri Berangan said... Best Blogger Tips

nsb baek xkomen hahaha

ir yien 9897 said... Best Blogger Tips

hahaha..sangat kelakar..mujur tak terjerat.. :)

Cerita Mengigit Jari Kaki