Saturday, March 19, 2011

BAHAYA Ambang Supermoon Terhadap Kenderaan Anda !!!


Assalamualaikum bloggers,

Supermoon atau kejadian bulan super yang dikatakan akan berlaku pada 19 Mac ini sering dikaitkan dengan bencana-bencana alam di bumi seperti banjir besar, pergerakan plat bumi - kejadian gempa bumi, letusan gunung berapi dan lain-lain lagi.

Ini bulan
Benarkah kejadian supermoon ni boleh mengakibatkan bencana ke atas permukaan Bumi dan isinya? Malam ini merupakan malam yang dikatakan akan berlakunya kejadian supermoon ini. Tetapi adakah anda semua tahu yang kejadian supermoon ini boleh memberi risiko kepada kenderaan anda? Dinasihatkan pada malam ini anda tidak keluar dengan menaiki apa-apa kenderaan kerana dikhuatiri berlaku kejadian-kejadian yang tidak diingini kepada anda. Berikut merupakan contoh-contoh kesan ambang supermoon yang telah berlaku semalam kepada beberapa pengguna kenderaan, khususnya Merce,

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

KESAN PERTAMA

Kenderaan DISITA


KESAN KEDUA
Tayar hadapan kenderaan DIRANTAI


KESAN KETIGA
Kenderaan DIRANTAI bersama kenderaan ORANG LAIN

KESAN KEEMPAT
DIDENDA RM100 ptuihh!!

Lahabau punya Pak Guard, ko jeles dengan Merce mahal aku, ko SITA, ko RANTAI, ko RANTAI dengan moto ORANG, ko DENDA aku ek! PPfftttttt!! Malam ni aku letak susu getah kat kepala kau time ko tido!

p/s : kesan-kesan ambang kejadian supermoon ke atas kenderaan anda (-__-")
p/ss : Apartmen Bangi Idaman Seksyen 5, parking dahla sikit, orang nak parking kat tepi bangunan tak bagi, last choice parking kat satu parking OKU, kene SITA pulakkk! Pfffttttt!!!!
p/sss : time-time Merce aku parking situlah baru ko nak SITA kan! time aku baik parking tempat lain ko taknak SITA pulak! PPFFFTTTTT!!!
p/ssss : (^^,) senyumm.... :') okbai.
Orang cantik hensem like :D

27 comments:

Fakhrul1409 said... Best Blogger Tips

Padan muka! Hahahaha

nurul lalala said... Best Blogger Tips

jgn mara..tu mknanya tuhan xkasi ko wat salah..hehe

fareez tajudin said... Best Blogger Tips

haha...tajuk nk gempak...pffttt....
sian ko....ke nk padan muka?..

alyana hamdan said... Best Blogger Tips

hahahha...padan muka...
xd kne mgke supermoon dgn moto dia..haha..

alyana hamdan said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
alyana hamdan said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Such a Mess said... Best Blogger Tips

padan muke kaw! ahah!! stylo!1 tpi bako ewk pk gurd uh!

Alia Natasha said... Best Blogger Tips

whattheefishh ? asal amik parking orang OKU ? haihhh, ish3.

darxniq said... Best Blogger Tips

wakkakkakakkakakkakakkaka....hahahhaha

athirah said... Best Blogger Tips

sengal.. nak kena sekeh apa ni...

IftiMonstaa said... Best Blogger Tips

KAKAKAKAAKAKAK! kesiannyaaa!

Amira Anorah said... Best Blogger Tips

hahahahha..sian lan...
pastu duit melayang gitu la??
dah la duit beli nasi lemak hari tu tak terganti lagi kan?hahaha

Khai Rul said... Best Blogger Tips

Hahaha,,ingat ape tadi...(^^,)

Nour Akmal said... Best Blogger Tips

huhuhu...ciannya...=p

nur amalina bt athman said... Best Blogger Tips

haha.. lawak jerr ceta nie.. ada ke patut pegi parking kt tmpt tuu..kan da kna..

SyedGraphiX said... Best Blogger Tips

alololo...siannye abg lann sayamm. hahahaa

muniraksasa (; said... Best Blogger Tips

ko memang suke buang duit kann? mak bagi duit suh p joli, ko pegi sedekah kat pak guard laa, macek jual nasik lemak laa. pfft.

yad'z said... Best Blogger Tips

wakakaka... lau aku, aku bako jek merce ko tu.. menyemak jek..

Ery Farieha said... Best Blogger Tips

siannye ko!


aku ingat betuila kesan supermoon
pasai td ada kete alarm bunyi x hbs2
hohohoh

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

jgn panik... amik ragum... katip je bagi putus... selesai masalah kan :)

P/s aku penah katip rantai tu :)

6zmi said... Best Blogger Tips

siap kena rantai dengan motor lain tu...

p/s . bakor pak guard tu..

6zmi said... Best Blogger Tips

siap kena rantai dengan motor lain tu...

p/s . bakor pak guard tu..

IMANSHAH said... Best Blogger Tips

alamak, kesiannya..

PeNgEmiS dUniA said... Best Blogger Tips

padan muke ! gatei beno parking tmpt yg kene clamp ! hahaha

aLieF si Muncung ManiS said... Best Blogger Tips

hahaha..fikirkan ape je tadi..mati2 ingat ada bnda lain berlaku..tgok2,motosikal rupanya..adoi...haha

cik yuz said... Best Blogger Tips

huh..bahaya kesan supermoon ni...pasni kene hati parking..takut pakguard sita moto sy laks!

:D

putrifayad said... Best Blogger Tips

hahaha..
kesan supermoon:)

Cerita Mengigit Jari Kaki