Monday, March 14, 2011

22 SX | Dulu Gay Kini Wanita Tanpa Seurat Benang

Assalamualaikum bloggers,

Sebelum korang teruskan baca entri ni, pastikan korang membaca amaran kat bawah ni, jadi lepas ni kalau berlaku apa-apa kat korang, korang jangan salahkan aku sebab aku dah bagi amaran.

AMARAN KERAS!
Sila tinggalkan page ini sekiranya anda berumur 22 tahun ke bawah. Entri ini mungkin mengandungi unsur-unsur sex yang keterlaluan untuk diterima oleh semua pihak. Sekiranya anda belum berkahwin, pastikan iman anda cukup kuat untuk scroll down entri ini. Segala tindakan adalah di bawah tanggungjawab sendiri.

OK dah bace dan cukup jelas kan? Petang tadi aku telah di private message (PM) oleh seorang wanita yang aku tak kenali. Nama beliau N********* H****. Sedap kan nama dia? Eh tak sedap ke? Oh terhide plak. Khahaha. Mesti kena hide, kang tak pasal-pasal korang cari pulak minah ni, jadi bahan untuk korang ehem-ehem. Tambah plak dosa aku. Haha. Yang bestnya  tak bestnya, minah ni tak memakai seurat benang pun kat badan dia. Boleh paham kan maksud tak pakai seurat benang? Malas la citer panjang, tengok la gambar kat bawah tu,

[click gambar untuk tumbesaran objek yang lebih memuaskan]
private message pertama

1st mesej : "u kat mana" tanpa tajuk.
Private message kali kedua
2nd mesej : "semalam pi curi buah epal pixie amira ya?" dengan tajuk 'Curi'. 
Buah epal? Ape tu?? Lalalalala. Jahat tau minah ni, main tuduh-tuduh je. Err..Buah epal boleh dicuri ke? Uhukk.

Kali ketiga lepas aku tak layan semua PM dia (sebab aku budak baik), dia terus add aku.

Kene add la pulak, nasib aku iman kuat, jadi tak approve. Padan muka dia!!
Kalau dulu selalu kene kacau dengan golongan gay, kini kene kacau ngan wanita tanpa pakaian la pulak (wanita tanpa pakaian - ayat sopan sebab aku baik. Caye tak? Ihihihi). Tapi aku rasa ni bukan nama dia or bukan profile picture dia, mungkin emm..mungkin..ermm...err.. tak tau nak cakap apa.. sebab tangan menggigil-gigil taip entry ni. Astargfirullahalazemmmmmm...

Haishh, lepas ni sapa plak nak kacau aku? Cepat lapor diri!!

p/s : taknak tanye ke kenape 22 SX? Hihihi.
Orang cantik hensem like :D

41 comments:

zikeryhassan said... Best Blogger Tips

seram woo.

lan memang BAIK

aya akanishi sakurai said... Best Blogger Tips

dahsyat tul
dunia mmmggg dah nk kiamat

Noraien said... Best Blogger Tips

fuyoooooo..terkedu kejap~~

dahsyat giler laa..berani abis pkai pic xpkai aper2..

ijam ismail said... Best Blogger Tips

tetapkan iman...
hehe
=)

conbellydiobeterisme said... Best Blogger Tips

lan name die atas satu ko tak hide ,so orang bleh search ewwww,gaya mak cik nih lan hahaha,bahaya beb

Ana admi said... Best Blogger Tips

hahaha..mcm xmenghairahkan je

iniialahaku said... Best Blogger Tips

hahaha...fake profile tul

Ct DJa said... Best Blogger Tips

nursuhaila harris. lpas nie semua org cari la. kahkahkah!! :P

Ct DJa said... Best Blogger Tips

nursuhaila harris. lpas nie semua org cari la. kahkahkah!! :P

Ct DJa said... Best Blogger Tips

nursuhaila harris. lpas nie semua org cari la. kahkahkah!! :P

saouri said... Best Blogger Tips

maaf TERbace....Xsengaje Bace....

dia bawah 22=====================>

kata kila said... Best Blogger Tips

errrrrrrrrrrrrrrrr pitam

yaya said... Best Blogger Tips

haha tu laa. sape soh ensem sangat . kan da jadik taste mamat mamat gay. ngeh3

Along Usop said... Best Blogger Tips

oyoohhhh.... jualan murah tu... ewwwwww!!!

hafiz hafizol said... Best Blogger Tips

haha... name dia ape LAN ??? name dia ape LAN???

EmanTheHalia said... Best Blogger Tips

haha ni mesti TH menyamar hahah

IftiMonstaa said... Best Blogger Tips

saya nak kacau aslann! saya melapor diri! hahaha wah penah kena kacau dgn gay eh

CikBulat said... Best Blogger Tips

OMG !

APi said... Best Blogger Tips

jangan meleleh sudah..=.='

OnlyZul said... Best Blogger Tips

apsal anak panah baik tuh tunjuk kat ko..dem..
hahaha...

nasib baik aku tak kena...means aku lebih baik...ahahah.

Hanim Mahali said... Best Blogger Tips

Free free je dapat tengok... #bahaya sungguh....

PeNgEmiS dUniA said... Best Blogger Tips

ape lagi , ayat jela tgk ape jadi . haha

Suara Tersekat !!! said... Best Blogger Tips

hahahaha..ni smua bala.. bala..

+d.O.Y.A.h+ said... Best Blogger Tips

ada orang like plak tu statusnya :P wakakaka

mysara said... Best Blogger Tips

sy baru 21 tp dh terbc plak..hehe
aah kn..knpa had min 22? :p

ish..mcm2 yg bukan2 kt fb skrg ni..
kte kene tapis sndri...
wait n c je la pe plak pas ni...:p

muhammadnuraizuddin abdulrahman said... Best Blogger Tips

derm..aku dibawah umur..cait..takleh nak baca.. *pengsan sat. if aku tak baca..kahakhk

DDCzone said... Best Blogger Tips

nak nama dia nak nama dia nak nama dia---- hahhaha

chii said... Best Blogger Tips

*budak inesen leh baca je kan :p

bahaya skrg ni kalo display pic..mmg akan ramai dok kacau..nk selamat..letak bukn gambar sebenar :)

*dulu slalu gak kena kaco ngn golongan pengkid n lessy...lalala

Nurfarahana Abdul Aziz said... Best Blogger Tips

eiii..psycho habes..lempang kang..memalukan institusi wanita2 anggun jek...

farhaniza azman said... Best Blogger Tips

uish..scary la u.. pi block la trus.. hr tu my bf pun kene gakkk... tp at least that one with bra... dia ajak my boy merom**... grrr...marah ni!

Fakhrul1409 said... Best Blogger Tips

wei lan..tu gay la! xkn la pompuan sggup bukak cmtu...HAHAHA..ptt la lan pkai bju melayu sopan je..dia suh ko bukak la tu lan..HHAHAHAAH!

iszieylyanziy said... Best Blogger Tips

hahaha,,block je trus,,

Such a Mess said... Best Blogger Tips

sib bek kaw pitam! klo mati! hahaha!

phreak-id said... Best Blogger Tips

Ehem.. Bro. Email aku link/email acc dia.. ehem.. ehem


uiks.. Jangan.. tak pasal-pasal kena sembelih aku nanti. hahaha


Terbaru >Blogger Bertuah Dapat Berbual Dengan Lionel Messi >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u

My MiRa said... Best Blogger Tips

yeekkkkk!! geli mira tengok pic pompuan tu walupun dh si tutup sikit2..eeii macam ni nye pompuan pown ade kan....huh

Ecah Ecot said... Best Blogger Tips

bape posen buah epal die 2?kalo kt pekan sari 60 sen sebijik..haha..gilos ape pmpuan ni!

aida4eva said... Best Blogger Tips

waaaaa~ pitam ;o

EzuWan Ilias said... Best Blogger Tips

mmg xboleh bla pmpaun nie...ko femes sgt kot smpai ramai org nak kacau..hehehehe

sri juju said... Best Blogger Tips

haha , prmpuan uh . esh ! memalukan kaum hawa ! :D


knp 22sx ? xD

Aleeya said... Best Blogger Tips

sifat malunya yang patut ada pada seorang wanita hilang ditutup oleh titik-titik hitam yang ada pada hati..sedangkan disebalik titik-titik hitam,hati itu rasa yang teramat rindu pada kemanisan iman.....
kalau takde sifat malu dalam diri macam tu la jadinya........

th said... Best Blogger Tips

@EmanTheHalia PUKI sgt eman...hahah

Cerita Mengigit Jari Kaki