Saturday, January 8, 2011

Perang Suratkhabar!!

Salam Bloggers!
Baru-baru ni dunia facebook diserang satu application yg membolehkan kite mengenekan kawan2 dengan tajuk2 akhbar terkenal. Aplikasi yg dinamakan Newspaper Clip - Now Everyone Can Tease Their Friends sangat menarik digunakan untuk mengenakan kawan2. Haha. Yelah aku ni kan terkenal dengan idea2 merepek dan mengarut, aku mmg suke bende2 camni. Kalo korang belum tau lagi pasal aplikasi ni, korang leh klik link ni Newspaper Clip untuk cube mengenakan kawan2 korang. Sangat seronok!

Dengan terciptanya aplikasi ni, maka dunia facebook yg mengenali aku pun habis sume aku kucar-kacirkan dengan berita2 dusta lagi mendustakan. Habis sume kawan2 aku, aku hentam dengan berita2 mengarut ni. Huahuahua. Berikut adelah hasil karya2 aku sbg anak seni yang baru nak meningkat naik. [click the image for better resolution view]

Haaa.menyirap x korang kalo korang yg kene camni??
Nanti dulu ade lagi...hahahaha

habes sume kene.
 Tu adelah nasib2 kawan2 aku. Rasenye mmg sume dah mengenali aku.hahaha. Tapi, bile dah serang orang dengan bende2 cmni, mestilah mendapat serangan balik ye tak? Haa ni adelah serangan balas member2 aku kt aku. Hamek ko Lann!!

Haaa. menangis ko bace. Hahahaha.hamek balek obatt.

Hai, macam2 lah. Sume lagho2.haha. Tapi above all aku xde niat pon nak sakitkan hati sape2. Saje just for fun barely. Cam kawan2 aku kenekan jugak, aku takde nak amek hati. Haha.standard la gurau2. Cume jangan lebih2 sudahla. Tapi senanye ade 1 berita yg aku rase aku buat agak melampau. Huahuahua. Mmg kalo tuan punyer gambar bace menangis kot. Tapi aku xdela uplod kt wall aku, cume aku ade letak dalam mesej sorang member aku ni, n aku tanye pendapat die, mereka syorkan jgan upload. So aku pon menurut perintahnye, xnakla nnt bende2 cmni jd gaduh sbb kecik aty.hahha.

TAPI, aku rase nak uplod plak kt blog ni. Jap ek aku cari berita tu, mesti korang nak tau. Hehehe.

ermm...mane lak aku letak kt folder ni..


ermmm..manoo laa ei..


Okeh dah jumpa. ini dia....TADAAAAAAA....

Terpakse di censored kan atas dasar menjaga privasi mangsa.
Haaa.jahat giler aku, tp yg ni sape member2 die je la tau, hik3. Maaf ye incik, hg jugak cabar ceq, seb bek ceq bek, kalo x ceq dah uplod kt facebook. Hik3.

Tapi dalam banyak2 yg member aku buat, yg ni paling aku xtahan gelak guling2. Hahahaha. Sengal punyer Sri Ajilah, buat tajuk newspaper cam ni.

Gelak guling2 aku bace, dengan gambarnye yg xleh blah. HAHAHA.
Papehal pun enjoy ur life. Hehehe. Salam!
Orang cantik hensem like :D

3 comments:

Along Usop said... Best Blogger Tips

" "saya serik ditinggal isteri" - mazlan"

"duda mereng ditinggal isteri"

"Mazlan Redha Pelat R"

nguahahahahahahahahahahahahahah!!!!..
keras perut gelak!! hahahaha

Sri said... Best Blogger Tips

oh lan-_-''
tak termampu nk ckp ape2...ahaha
tp serius la, lately rs mcm stress je tp mmg terhibur main mende alah ni..mntk mahap ye en lan dgn ape yg dh sy lakukan:D
(teruk jg kot ko kenekan aku)

.:padie_eyla:. said... Best Blogger Tips

hahahha.! seronok baca part mazlan tuh.! =p

Cerita Mengigit Jari Kaki